jueves, 10 de marzo de 2016

RECOPILACIÓ JOCS D'OCEANIA

Canguro

Ver ver alas lama” ( Papua Nova Guinea, Oceania)

Es delimita un gran cercle format per 12 cercles i amb un cercle central. Dins del cercle central s’hi col·loquen un gran nombre de bolles. Dins cada cercle hi haurà un participant. A la senyal els participants corren a agafar les bolles amb l’objectiu de tenir-ne tres en el seu cercle. A cada viatge només es pot agafar una. 

Després afegirem la variant de queles bolles es poden agafar del centre o robar-les dels altres participants. Cap participant no pot evitar que li robin les bolles. Guanya el primer participant que aconsegueix tenir tres bolles en el seu cercle. 

“Wok tali wok” 

Es dibuixen dos cercles grans a terra a una distància d’uns 25 metres, l’un de l’altre. En un s’hi col·loquen dos perseguidors amb un pitrall a la mà. En l’altre cercle s’hi col·loquen la resta dels participants asseguts a terra. 

A la senyal “ WOK TALI WOK” els perseguidors surten en direcció a l’altre cercle amb la intenció d’atrapar a la resta de participants que al mateix temps corren en sentit contrari mirant de salvar-se arribant a l’altre cercle. Tots els participant atrapats passen a ser perseguidors en la següent estampida

FONT: CP SON OLIVA

No hay comentarios:

Publicar un comentario