domingo, 6 de marzo de 2016

RECOPILACIÓ JOCS D'ÀSIA

China-6417 - A branch in the Great Wall

El drac xinès: (Xina)

Es fan grups de 5 o 6 persones i formen una filera (drac). El joc consisteix en què el cap del drac ha d’intentar agafar la cua d’un altre drac.

Observacions: Si algun drac agafa una cua tenen un punt, podem variar que el de la cua passa a l'altre drac que l'ha pillat.

“Hong-lin-ten” .El semàfor(Xina).

Un alumne persegueix a la resta de la classe i va donant indicacions. Quan diu verd, tothom ha de córrer, taronja tothom ha de caminar i en dir vermell tothom ha de quedar quiet i el perseguidor només pot fer dues o tres passes per encalçar a algú. Les indicacions que dona també les compleix ell.

El Volant(Xina)

Consisteix en colpejar una indíaca sense que caigui en terra.amb qualsevol part del cos. El joc consisteix en fer més colpejos que els altres equips.

El mocadoret ( Asia)

Dos equips numerats i enfrontats, separats a una distància i col·locats darrere d'una línia.  Entre els dos grups es col·loca un alumne amb un mocador gran.El alumne del mocador diu en veu alta un número. Els companys que tinguen aquell número es dirigiran cap al mocador amb la intenció d'agafar-lo i portar-lo al seu camp. 

El que no agafe el mocador pot atrapar el seu portador.

FONT: CP SON OLIVA

No hay comentarios:

Publicar un comentario